historiek

In 1993 stond André Goderis (meesterkok en mede-oprichter van de orde van 33 Meesterkoks)... mede aan de grondslag van het idee onze passie tot een bedrijf te verheffen. De ontwikkelingen in 'wijnland' hebben er toe geleid dat het in 2002 een familiebedrijf werd. Sindsdien staan vader en zoon gezamelijk met de neuzen boven de glazen, wordt de passie gedeeld, en door de twee zeer fijngevoelige smakers het assortiment substantieel uitgebreid.

Onze Missie

"Sans le soleil je ne suis rien" ("Zonder de zon ben ik niets") is het motto van één van de mooiste wijnjuweeltjes van de Provence. Maar dat geldt voor alle druiven die hun weg naar een perfect wijn beginnen. Wij zoeken ze op. Vinden de mooiste wijnen aan de beste prijs, en brengen die (bijna) tot op uw tafel! Met ons volume aan wijnen kunnen wij, gericht naar Horeca, mooie wijnen aan mooie voorwaarden bieden. GuyVin Wijnen staat voor; service efficiëntie. Speciaal gericht naar particulieren bieden wij tal van opties in aangepaste relatiegeschenken.

Wat doen we

Voor horeca en particulier... GuyVin Wijnen staat voor mooie, klassevolle wijnen. In kleinere en grotere hoeveelheden. Dus zowel de particulier als de Horeca kan er zijn voordeel doen..

Wist u dat...

Wij zeer actief meewerken aan wetenschappelijke onderzoeken..? Zo hebben wij vastgesteld dat er zo'n 600 druiven nodig zijn voor 1 fles wijn... en er ongeveer 49 miljoen bubbels zitten in een fles champagne!

Ons Team

Er wordt gewerkt... Zichtbaar, voor de schermen, en minder zichtbaar achter de schermen... Onze beste wijnen zoeken, en vinden, we meestal zelf ten velde. Een zeer aangenaam, maar zeker ook verantwoordelijk deel van onze activiteiten. Ter plaatse proeven, kiezen, aankopen en soms zelfs direct opladen en meebrengen. De Franse wijnbouwers zijn zeer divers. De kwaliteit uiteenlopend. De prijs ook. Wij zoeken de beste prijs bij de beste smaak, voor u!

Guy

Mr GuyVin

Kenner, en getraind proever. De man die streek, naam en jaar kan noemen van iedere wijn die hij proeft. (... en het etiket gezien heeft natuurlijk)

David

Mr GuyVin

Een ware wandelende encyclopedie als het over wijntermen gaat. Een 'neus' zoals men dat soms noemt in het vakgebied.

De Wijnkelder

Onze uitvalsbasis

Pallets vol van ons assortiment. Dagelijkse leveringen. Op verzoek aanwezig voor uw bezoek.

In het straatbeeld

ons wagenpark

Onze fotograaf (atelier 68) heeft jaren geleden de foto gemaakt die iedereen in de westkust/hoek inmiddels kent.